На 4 октомври в Благоевград, в зала“Яворов“ от 19:00 часа ще се състои самостоятелният концерт на Хилда Казасян. Мотото на изявата е „Да послушаме кино“.

Програмата включва едни от най-популярните филмови песни и инструментални теми от толкова обичаното старо българско кино. На сцената ще бъдат още Христо Йоцов, Живко Петров, Димитър Карамфилов и Михаил Йосифов, а специални гости отново ще са Теодосий Спасов и Васил Петров. Мултимедията, която превръща този концерт в истински спектакъл е дело на Васил Къркеланов, а аранжиментите са направени специално от Живко Петров и Христо Йоцов.

   „Много съм щастлива, че втория етап на нашето концертно турне „ДА ПОСЛУШАМЕ КИНО“ стартира именно в Благоевград, където преди няколко месеца имах удоволствието да участвам в „Blagoevgrad BLUES & JAZZ”и да усетя отношението и обичта към нас и това, което правим. Още по-щастлива съм, че с нашият концерт даваме начало на честванията по повод 107год. ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА ГОРНА ДЖУМАЯ. Нямам търпение да се потопим заедно в магията и очарованието, които носят старото незабравимо българско кино.“ , сподели Хилда Казасян.

Билети за събитието може да закупите в мрежата на Ивентим и на място в зала „Яворов“.

 

Споделете или харесайте в социалните мрежи:
error