Гръцката суперзвезда Никос Вертис кани българските меломани на бузуки бар, който ще отвори врати в София. Разбира се, не става въпрос за реално заведение, а за обстановката на предстоящия му концерт у нас.

Певецът ще извие глас в „Арена Армеец“ на 13 май 2020-а, след като направи фурор в най-голямата ни зала през юни 2016 г. По думите на организаторите, на терена ще бъдат разположени специални сепарета, внесени от най-големите бузуки барове в южната ни съседка.

Преди броени дни Вертис започна турнето си в Северна Америка, където ще пее в най-големите концертни зали в Лос Анджелис, Торонто, Атлантик сити, Монреал и Чикаго. Той ще представи най-новия си албум Erotevmenos, който датира oт 2017 г. и включа девет песни, сред които двата големи хита Erotevmenos и An m`agapises.

Последният десант на гласовития грък у нас започна с 40-минутно закъснение, но за сметка на това той пя точно 130 минути без нито една пауза между песните.

Мога да ви пея до 5 сутринта, но утре сте на работа,
намигна той към края на представянето си. „Ако утре не успеете да отидете на работа заради мен, няма да ме пуснат да дойда пак в България, а вие може би искате да ме видите отново“, пошегува се още той.

Очаква се скоро да бъдат обявени подгряващите изпълнители.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:
error

Вашият коментар