Дядо Коледа посети домовете на деца от Гоце Делчев за да им раздаде подаръците

Управителят на кризистният център „ Ново начало“ в Гоце Делчев, Димитър Савов , за трета поредна година облече одеждите на Дядо Коледа и дари много радост на десетки деца и семейства от града в коледната нощ когато наистина стават чудеса и се сбъдват детски мечти.

В благородната и благотворителната инициатива на Димитър Савов тази година се включи и неговата приятелка Елена Шейтанова, която се превъплати в красивата помощничка на добрия старец-Снежанка. 45 семейства с малки деца от града в коледната нощ отвориха широко вратите на домовете си за да посрещнат Дядо Коледа и Снежанка, които с много любов раздадоха подаръците на децата им.

Инициативата на Димитър Савов с всяка година добива все по-голяма популярност и все повече родители и семейства го канят на Коледа да посети домовете им, което прави празника им още по-истински и весел. Сумата, набрана от благотворителната инициатива на прекрасните млади хора Димитър и Елена, е 640 лева. Тя ще бъде вложена за ремонт и подпомагане на потребителите на кризисния център „Ново начало“, в които повечето са също деца и младежи от 14 до 17 годишна възраст намерили спасение от упражнявано върху тях домашно и друго насилие.