Филе от риба с пармезанова коричка

Полезно за талията и здравето!

Продукти:

3 рибни филета по ваш избор

1 чаена лъжичка масло

½ чаша настърган пармезан

1/4 чаша майонеза

няколко стръка зелен лук

няколко стръка копър

1 чаена лъжичка лимонов сок

сол, черен пипер на вкус

Приготвяне:

Предварително загрейте фурната на 180 градуса. В тавичка поставете хартия за печене или алуминиево фолио. Капнете върху него малко зехтин. Овкусете рибните филета с малко сол и черен пипер. Поставете в тавата и запечете за 8-10 минути.

През това време комбинирайте в кухненски робот маслото, пармезана, зеления лук, лимоновия сок, копъра, майонезата и накрая малко черен пипер. След като минат 10 минути, извадете рибата и я намажете с майонезената смес. Запечете отново до получаването на златиста коричка. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.