Полицията описа бруталното убийство като „екзекуция“

Българин, който е подсъдим за измами с кредитни карти, беше екзекутиран заедно със своята съпруга в град Кейптаун, Република Южна Африка, съобщи Herald Live, позовавайки се на информация на полицията.

50-годишният Анджело Димов и съпругата му, Незабравка Пеева, са застреляни в главата в техния дом. Силите на реда разкриха, че лаптопите и телефоните им са били откраднати от похитителите, които се издирват от полицията. Полицията описа бруталното убийство като „екзекуция“.

Двамата имат дъщеричка, която е на шест години. Властите са разбрали за убийството, след като нито един от родителите не е отишъл да вземе детето от детската градина. Кучето на българското семейство също е било убито. Съседите не са чули нищо. Пеева е била собственичка на фирма за производство на торти и други сладкарски изделия. Приятел на семейството разкри, че бизнесът й е бил успешен, но тя не знаела нищо за „бизнеса“ на своя съпруг.

Срещу него са били повдигнати обвинения за банкови измами. Той прекарвал голяма част от времето си извън африканската страна. Една от версиите е, че убийството е свързано с престъпната дейност на Анджело Димов. Според друг източник през месец декември миналата година партньорът на българина сложил бронирани стъкла и издигнал стени в своя дом, след като станал обект на въоръжен грабеж. Разследването по случая продължава.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:
error