Разлог: Рокери от Европа на събор

Хиляди рокери от страната и чужбина се събират в местността Предела от 22 до 24 юли за юбилейния десети мото рок фест, организиран от Мотоклуб „Пирински вълци“ – Благоевград.

Шоуто ще стартира по традиция с водосвет в петък привечер. Ще има надпиване с бира, мятане и бутане на бирен кег. Първата вечер на сцената ще забиват групите „Future Boogie“, „Black rose“ и „Т-34″. След полунощ рокерите ще се забавляват с рок караоке с DJ Pop Core.

Почетната обиколка на Разлог ще започне в събота в 12,30 часа. Преди това хилядите участници в събора ще почетат паметта на загиналия в катастрофа през 2010 година по време на сбирката на рокерите Петрослав Крумов от Радомир. Ще поднесат венец на паметната му плоча. След обиколката на града следва състезание за атрактивно каране и драг гонки. Няма да мине без състезание за най-много и най-атрактивни татуировки, за най-шумен мотоциклет, за най-добра самоделка. Ще се играе боулинг с дамски чорап на главата, ще има и надпревара по лапане на кебапче от мотор и мото дартс.

Втората вечер концерти ще изнесат музикална банда „Rock Heart“ – трибют банда на „MOTORHEAD“, „METALLICA“ и „ACDC“, „VULGAR BULGAR“ – трибют банда на „PANTERA“, и „Обратен ефект“.

„Очакваме над 1000 рокери от цялата страна, Гърция, Македония и Западна Европа. Всички сме хора с бензин в кръвта. Да си рокер, това е до живот – вятър в косите, рев на двигател в ушите, свобода в душите“, твърди председателят на „Пирински вълци“ – Методи Методиев.