Какво трябва да направите днес,за да се сбъднат всичките ви мечти?

Новолунието в Близнаци е невероятно време, което съчетава такива прояви на всекидневието като прекомерна радост, положително настроение, изблици на емоции и кратки периоди на колебания.

Близнаците са склонни да следват мигновени импулси, да вземат решения за много неща едновременно и никой от тях да не стигне до финал. За да може този бурен период на изблици на прекомерна активност и преобладаваща пасивност да доведе само до положителни резултати е необходимо да се изготви ясен план и да се следва без забавяне всяка предварително предприета стъпка, пише novotopoznanie.com.

Хората, които не принадлежат към този знак на зодиака, трябва да обърнат внимание не само на плановете, но и на резултатите. Един от основните положителни аспекти на Близнаците е способността да се улавя информация от Космоса, т.е. буквално да се усещат подканванията, които Вселената дава за реализирането на целите. В тази нова луна, интуицията ще се засили при другите знаци и е важно само да уловите вълната и да не пропускате ценна информация. Важно е само да можеш да поискаш Вселената да изпълни една мечта.

За постигането на целта е необходимо да се визуализира, да се представи желаното нещо, например една чанта пълна с пари или нова кола или пък здраве. Необходимо е да чувствате буквално, да усетите тези емоции, които бихте изпитали, например, когато шофирате или сте здрав и силен. Ефектното действие на правилно насочената мисъл неизбежно води до съществен успех. Но не разчитайте твърде много на благодатта на Вселената. Необходимо е постоянство и желание да направите всичко, за да постигнете целта, мечтата не може да се сбъдне сама. Тя има нужда от храна и това е вашето съзнание.

С други думи, важно е да се създадат условия и дори найнепостижимата цел може да се реализира. Успехът няма да ви накара да чакате дълго.