Емилия се омъжи тайно за Жорж Башур

Фолк певицата Емилия и почернения бизнесмен Жорж Башур се ожениха тихомълком. Информацията разпространи първо HotNews.

Двойката се е врекла във вечна вярност без много шум на скромно тържество, което е по обясними причини – наскоро любимият й загуби първородния си син Феди в тежка катастрофа. Въпреки спекулациите, че след този инцидент ангелогласната блондинка и бизнесмена ще се разделят, те направиха точно обратното и стигнаха до олтара.

Красавицата слага булчинска рокля за втори път в живота си, преди това тя има един неуспешен брак със свиленградският бизнесмен Красимир Георгиев – Митничаря, а от Коко Динев има две деца, но така и не стигнаха до менделсон.

На сватбата й с Жорж са присъствали само най-близките им хора.  Преди броени минути Жорж и Емилия смениха семейния си статут във Фейсбук съответно на „Женен“ и „Омъжена“, като певицата промени и фамилията си на Башур. Това е повече от ясно за случилото се между тях.

Двамата са подписали в брачното днес по-рано, тъй като вчера звездата на „Пайнер“ имаше участие. Между впрочем в последно време певицата е затрупана от ангажименти и почти няма седмица без клубни изяви. Преди да се върне на работа, тя дълго време отказваше каквито и да било участия и беше плътно до Башур в изключително трудния за него момент. Жорж Башур побеля и остаря за една нощ след ужасяващата катастрофа, при която почина сина му Феди.

Отчаяният родител качи преди дни своя снимка с изпълнителката, на която ясно се вижда бялата му брада.