Алиш Шарански е сляп, но Господ му е дал дарба, с която успява да помогне на хора в нужда!

В село Черна Места край Якоруда живее народен лечител, който може да реши всеки един проблем с двигателната система. Неговото име е Алиш Шарански.

Той не вижда, но има дарба, за която не му трябват очи. Умее да пипне точно там, където трябва, за да оправи всеки пациент.

Сред болестите, които лечителят цери, са дископатия, шипове в гърба, плексит и още много други. Дори е имало случаи, в които е помагал на инвалиди да проходят. Това е и най-големият му успех досега.

Счита се, че Алиш Шарански е загубил зрението си неслучйано. Губейки очите си още като младеж, се обострят у него други сетива много повече и придобива своята дарба.

Преди време и за Ванга така се говореше, а тя беше доказана пророчица. Така че има такива хора, просто трябва да повярваме.

Цената на един сеанс при Алиш Шарански е едва 20 лв. Това е твърде малка сума за всичко онова, което той прави.

Все пак чудото няма цена, но лечителят трябва да се издържа по някакъв начин. Той не може да работи друго, защото е сляп. Инвалидната му пенсия не може да му стигне за нищо.

“Трябват ми пари само да си покрия сметките и за хляб. Не ми трябва много, колкото да живея.” – споделя Алиш Шарански.

Лечителят живее изключително скромно и е далеч от светските съблазни. Родителите му отдавна са покойници, а няма жена или деца. Единственият му близък човек е неговият брат.

Методите за лечение на Алиш са разпространени из цяла България. При него няма нужда от предварително записване, достатъчно е да се отиде в с. Черна Места и ще го намерите.

Не пропускайте този златен шанс, защото друг може и да нямате. Шарански може да помогне много на двигателния ви апарат, възползвайте се!