Цветанов присъства на сватбата на холивудския актьор Бен Крос и българската му приятелка Деана

Днес имах удоволствието да усетя атмосферата и да бъда част от сватбатата на холивудския актьор Бен Крос и неговата дългогодишна приятелка от Русе – Деана.

Това написа на личната си страница във Фейсбук председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, пише novini.bg.

Ето какво още сподели той за сватбата:

„Тържеството се проведе по време на Международния фестивал на фолклорната носия в Жеравна. Младоженците се венчаха по стара българска традиция, бяха облечено в народни носии и спазиха всички български обичаи. Бракосъчетанието на новото семейство извърши кметът на Котел Коста Каранашев, който им пожела здраве и дълъг семеен живот.

Радостен съм, че фестивалът в Жеравна става емблема на Котел и цяла България. С всяка изминала година фестивалът става по-вълнуващ и зареждащ. Благодаря на Христо Димитров, ръководител на ансамбъл „Българе” и кмета на Котел Коста Каранашев, че ни дават възможност да се върнем със столетие назад и да се докоснем до бита на предците ни. Хубаво е, че има много млади хора, деца и дори бебета, които са облечени с български народни носиии. Това означава, че те свикват с традициите ни още от малки. Всеки, дошъл тук, показва своето желанието да се върне 150 години назад и да усети атмосферата на нашите деди“.