Много стихотворения, песни, танци и забавни игри дадоха началото на новата учебна година в Детска градина „Радост”- Симитли ”

Много стихотворения, песни, танци и забавни игри дадоха началото на новата учебна година в Детска градина „Радост”- център и всичките и филиали. Специално приветствие пред децата в Детска градина „Радост”- поднесе директорът Теменужка Матова и пожела на децата безгрижни игри в детската градина и много сбъднати мечти. Поздравителен адрес към всички отправи и кметът на Симитли Апостол Апостолов, който пожела на децата да радват учителите си, родителите и да не спират да се учат.

Подобаващо старт на новата учебна година дадоха веселите деца, които с нетърпение очакват дните със забавни игри.

„Бързо лятото горещо мина и очаква ни отново детската градина! Няма по-щастлив от мен- днес е първия учебен ден! Тук ме чакат много славни дни със приятели усмихнати,добри! Всеки днес е чудно пременен! В този слънчев и усмихнат ден- новите дечица ще се запознаят с мен! Колко е красиво,колко ми е мило, сърцето ми тупка-весело,игриво! В групата ме чака палава дружина- Как да не обичам детската градина! Искам да прегърна мойте Госпожи, бързам да се върна в дома за игри! Желая да науча стихчета добри, да рисувам къщи с водните бои. Слънчице добричко,я се усмихни- празничния ден с лъчите си стопли! Чакат ни прекрасни и щастливи дни в този рай безгрижен на детските мечти!”с този стих на Елена Дивизиева всички заявиха, че са готови за нови предизвикателства.