Радио Благоевград и Регионалната лекарска колегия обявяват конкурс „Любим лекар“ 2018

Радио Благоевград и Регионалната колегия на Българския лекарски съюз обявяват конкурс „Любим лекар“, практикуващ в Благоевградска област.


Номинациите се подават до 17 октомври 2018г., на имейл адрес  lekar_blagoevgrad@abv.bg, на телефон 073/ 88 53 50 или на фейсбук страницата на Радио Благоевград – Радио Благоевград/Radio Blagoevgrad.

В подадените номинации трябва да се посочи името, специалността и населеното място на практиката на лекаря. Да се посочи също и името на подаващия номинацията.

Лекарят с най-много гласове ще бъде обявен на церемония в Радио Благоевград на 18 октомври, в навечерието на Деня на българския лекар.

Идеята е да се изрази признателността и уважението към лекарите, на които имаме доверие и които ценим, които са приели професията си като мисия и служат на здравето и живота на хората, дават надежда и сигурност в моментите на страдание и болка.

Радио Благоевград и Регионалната лекарска колегия се надяват, че пациентите ще бъдат активни в този конкурс и ще подават своите номинации за любимия си лекар.