Септември загуби от Беласица

Отборът на Септември (Симитли) получи гол във вратата си и загуби с 1:0 от Беласица. Така в 13-ти кръг от Югозападната трета лига, отборът на Септември се прибра вкъщи без точки и е 15-ти в таблицата на класирането.

Първото полувреме равностоен мач без положения пред двете врати. Съдията подмина явен втори жълт картон за играч на домакините, следователно и червен. В 25 минута , дузпа в полза на нашия отбор срещу Лъчезар Дафков беше подмината също.

Втората минута на второто полувреме домакините отбелязаха гол, след прехвърлящ удар на вратаря. Играчите на Септевмри се опитваха да натискат в играта, като Орлинов имаше удар от разастояние. В 88 минута нарушение срещу Кирил Георгиев отново бе подминато от главния съдия.

„Представянето ни беше по-слабо, имахме желание, но главния съдия повлия много в мача, като не даде две дузпи за нас и забрави да даде червен картон за домакините. Обстановката за провеждане на мач на това място, където играхме просто е недопустима“ кометира старши треньорът Спас Стоименов

Следващата седмица 3-ти ноемвери, Септември посреща Спортист (Своге) на собствен терен в Симитли от 14:00 часа и ще се бори за победа.

Състав Септември (Симитли) : Илиян Узунов,Борислав Вакадинов(Кирил Георгиев), Ивайло Иванов, Любомир Илиев, Методи Илиев, Лъчезар Дафков, Владимир Гогов(Кирил Домозетски),Веско Весков(Орлин Орлинов), Анатоли Лулейски, Кирил Николов,Асен Топузов