Със слаба игра Септември(Симитли) направи равен срещу Спортист (Своге)

Отборът на Септември (Симитли) завърши 1:1 в мач срещу Спортист (Своге) на собствен терен днес. Така от 14-ти кръг от Югозападната трета лига, отборът на Септември взе точка със слаба игра.

Още в самото начало на срещата Септември имаше шансове за отбелязане на гол , като Николов пропусна да отбележи. През цялата първа част играта беше незадоволителна, въпреки положеията, които домакините създадоха пред вратата на противника. След контузия на Кацимерски в игра влезе Тихомир Костурков.В края на полувремето обаче след добре подаване на Асен Топузов, Лъчезар Дафков пое топката и отбеляза гол в противниковата врата. Така на почивката футболистите излязоха с резултат 1:0 за домакините.

Второто полувреме старши-треньорът на Септември направи смяна на Лъчезар Дафков, като в игра вкара Кирил Георгиев. След него от играта беше изваден Веско Весков, който беше заменен от Орлин Орлинов. През втората част и двата орбора останаха с човек по-малко като играчи получиха червени картони от главния рефер. Почти в края на мача гостите изравниха заз 1:1 след слабата игра, която показваше отборът на Септември на терена. Това остана и краен резултат в срещата от 14-ти кръг.

„Слаба игра, много грешни смени на треньора. Това беше и причината да се стигне до резултат 1:1. Перфектно съдиийство, проблемът е, че отборът на Септевмри не беше подреден правилно. Това доведе до този резултат, въпрекиче показахме, че сме една класа над противника. Видимо е, че единственото момче, което се раздава на 100% в отбора е Асен Топузов. Той играе мъжки всеки мач до край на терена и не се страхува. На полусезона ще бъде направена нова селекция “ кометира Апостол Апостолов след срещата в Симитли.