БГ елитът осъмна в Банско – Фолк певици, манекенки и народни представители избраха култовия курорт за Нова година

Голяма част от родните звезди и тази година не изневериха на традицията да изпращат старата и да посрещат новата година в култовия зимен курорт Банско, за който с пълна сила можем да кажем, че важи поговорката „ден година храни“. Хиляди левове се пръснаха буквално за часове в топ заведенията в зимния ни курорт, като разливането на алкохол и веселбите продължиха до ранни зори на 1 януари. 

 

Сред звездните имена, избрали да празнуват в планинска обстановка, са тези на фолк певицата Есил Дюран, манекенката Катрин Вачева, тв водещата Меги Димчева, актрисата и депутат Нона Йотова. И четирите бяха част от шумни и многобройни компании, освен от най-близките си хора. Не им липсваха и ухажори, особено на Катрин Вачева, която по традиция приковава погледите, където и да отиде.

В Банско бяха още и Деси Банова и Росен Плевнелиев заедно с малкия си общ наследник, който се появи на бял свят преди два месеца. Заедно с тях бе и 8-годишната дъщеря на Банова от първия й брак – Йоанна. Миналата година двойката отново бе на Банско за празниците, като тогава президентът дори успя да научи синоптичката да кара ски.

Култовият зимен курорт се оказа предпочитан вариант за яки купони и за куп родни политици, сред които зам. председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, еврокомисар Мария Габриел и министърът на туризма Николина Ангелкова, които не само се включиха в традиционното хоро след удрянето на 12-ия час, но и показаха певчески възможности.

В Банско бяха още и шефът на Агенция „Митници“ Георги Костов, както и футболната звезда Христо Стоичков със семейството си. Камата не за първи път избира зимния ни курорт за посрещане на Новата година. Подобно на Росен Плевнелиев и Деси, това даже вече се е превърнало в негова добра семейна традиция./факти.бг: