Кметът на Белица свика кризистния щаб заради снеговалежите

На среща водена от кмета Радослав Ревански бе обсъдена ситуацията в която се намира общината и бяха обсъдени  конкретни мерки за безопасността на хората.
Разпределени по групи и населени места бедствената ситуация е овладяна. И в този момент, кмета и цялото доброволно формирование „Гражданска защита“, почистват и отстраняват нередности с необходимата техника.
Кризисният щаб е получил и доста сигнали от граждани
 Един от тях е, че снощи от силната буря високите дървета намиращи се в непосредствена близост до читалището в Белица, така се извивали, че застрашавали сградата. Сформираната Групата за бързо реагиране ръководена от кметът Ревански успя да се справи с природното явление своевременно.
До късно вечерта снощи, групата сериозно подпомогна и ЧЕЗ за осигуряване на достъп до местата на авариралите стълбове и трафопостове в общината.
Днес кмета е посетил и ромския квартал и е предупредил жителите на квартала, че ако продължават да хвърлят безразборно отпадъците които допълнително затрудняват почистването на снега ще осъществи респект към виновните лица