Възрастна жена е предложила 50 евро на разследващ полицай в Районното управление в Лом, за да върне задържаният лек автомобил на внука й.

Случаят се разследва, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. 58-годишната Евдокия Р. от Видин пристигнала в Лом в сряда и отишла в сградата на крайдунавската полиция, съобщава Дунав мост.

Жената поискала да се срещне със служителя, който работел по досъдебно производство срещу внука й. 18-годишният Иван О. бил спрян през декември миналата година с колата му „БМВ 316 И” на пътя заради фалшив стикер за годишен технически преглед. По случая било образувано досъдебно производство, а полицията задържала автомобила. Жената влязла в кабинета на старши разследващия полицай, които работел по случая, и поставила на бюрото му банкнота от 50 евро. Обяснила, че парите са, за да върне лекия автомобил на любимия внук. Служителят обаче не взел парите, а извикал колегите си, които извършили оглед, иззели банкнотата и образували досъдебно производство срещу самоотвержената баба.

Жената не е задържана по здравословни причини, казаха от полицията. Работата по изясняване на случая продължава в Районното управление в Лом.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:
error