На 3-ти март: Заедно в теснолинейката

Дойде време и тази година да Ви поканим с нас на борда на еталонния влак „Родопи” по теснолинейката да отбележим заедно националния празник Трети март за четвърти път! Тази година отново приканваме всички гости да дойдат с народни носии, за да бъде още по-българско и празнично!

Тръгваме от гара Септември в 8 часа и 46 минути. След три часа и нещо пристигаме там – между Родопите и Рила, по поречието на бисерната Места, където живеят много наши приятели, чакащи ни цяла година с нетърпение. Непознатата Якоруда – природа, история и традиции, които местните пазят от векове. След като слезем от влака поемаме на празнично шествие от гарата до централната градска част, където в големия читалищен салон местни и гостуващи самодейци, както и ученици от якорудските училища, ще представят за Вас едночасова празнична програма. След това на площада ще направим голямо българско хоро, ще се хванем за ръце – заедно, защото вярваме, че обединението е сила и шанс за по-добро утре! След свободно време за разходка и обяд, влак „Родопи” потегля обратно в 15:54 ч. и пристига в Септември в 19:21 ч. И сутринта, и вечерта има връзка от и за София, Пазарджик и Пловдив.
„БДЖ – Пътнически превози” ще въведе предварителна продажба на билети със запазени места за влак „Родопи” Септември – Якоруда – Септември на 03.03.2019 г. от големите гари в цялата страна, с цел да се осигури максимален комфорт и сигурност за пътуването на Вас – нашите гости.
Ще Ви очакваме! Включете се във фейсбук събитието, за да следите подробности откъм брой места и предварителна продажба на билети за пътуването.
През целия ден очаквайте множество изненади – ние ще се погрижим за Вашето настроение, което досега винаги е неописуемо!

Вашият коментар