Септември (Симитли)- Перун (Кресна) 1:1 в последна проверка

Септември( Симитли) подцени противника и завърши последната контрола от подготовката с равенство.

Срещата се игра на стадиона в Симитли, днес от 15:30 часа. При неприятно силен вятър играха контролата момчетата от двата отбора. Първият гол в проверката беше отбелязан от гостите от Кресна, като отбелязаха още в първите минути на мача.

През първото полувреме за отбора на Септември имаше ситуации, при които можеха да изравнят, а дори и да покачат резултата, но без успех. Каптиев и Дафков пропуснаха ситуации за гол с лека ръка. Въпреки това до изравнителен гол се стигна, като Каптиев отбеляза за 1:1 в 35-а минута от срещата.

През второто полувреме старши-треньорът Спас Стоименов, подмени всичките си играчи, с изключение на новодошлия Марио Топузов, който игра цялата среща. До гол и промяна в резултата не успяха да стигнат футболистите на Септември през второто полувреме, а пропуски направиха Лулейски, Цолев, М.Топузов. Не се възползваха от ситуациите и до победа не се стигна.

„Жалко е, че имахме много ситуации, а не се възползвахме от тях. Отборът ни, тотално подцени срещата. Сериозни разговори относно отношението към играта на целия отбор ще бъдат проведени. Не е присъщо за нас, като отбор да подценяваме противника. Продължаваме да се готвим за първият мач от този полу сезон с Балкан(Ботевград), който ще се състои на 23-и февруари“ коментира Спас Стоименов след последната контрола.

Състав първо полувреме : Илиян Узунов, Иван Иванов, Асен Топузов,Ивайло Иванов, Евгени Тунтев, Йоан Петров, Владимир Каптиев, Кирил Николов, Кирил Домозетски, Лъчезар Дафков, Марио Топузов

Състав второ полувреме: Васил Христов, Методи Илиев, Димитър Милчов, Любомир Илиев, Борис Божинов,Борислав Вакадинов, Анатоли Лулейски, Веско Весков, Кирил Димитров, Денис Цолев

Вашият коментар