Община Сандански събра утвърдени имена на заслужили спортисти и деятели в областта на спорта на церемония – Спортист на годината 2018 г.

Призът Треньор на годината бе връчен на Божидар Граматиков – ПК „Сандански“

Събитието бе открито от кмета на община Сандански -Кирил Котев, които благодари на всички треньори за развитието на спорта сред младежите и на всички спортисти, че прославят община Сандански в България и извън нейните предели.

Най-изявените спортисти и носители на медали от спортните клубове в община Сандански получиха грамоти и плакети за високи спортни постижения .

За усилията, подкрепата, успехите и насърчаването към спорт треньор на 2018 г. стана Божидар Граматиков от ПК „Сандански“.

Напълно заслужено кметът Кирил Котев удостои с титлата Спортист за 2018 година на община Сандански плувецът Йордан Янчев.  Второ място зае плувецът Антъни Иванов, а трето Атина Трендафилова – КИБИ „Спартак“.

Специален плакет за постигнати високи резултати в плувните спортове за 2018 г. кметът връчи на Валентин Митрев, който стана световен шампион за ветерани по водно спасяване.

В края на награждаването всички си направиха обща снимка за спомен.

Вашият коментар