Кемпински Хотел Гранд Арена Банско се превръща в сцена за млади таланти

Първият мини концерт в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско се проведе на 9 февруари, и бе изпълнение на младата и талантлива певица от Благоевград – Александрина Механджийска, която изпя няколко от любимите си песни на четири различни езика – български, английски, руски и италиански.

14 годишната Александрина е възпитаник на Националната хуманитарна гимназия в специалност джаз и поп пеене. Започва да свири на пиано едва на 6 годишна възраст и участва успешно в поредица от престижни конкурси за деца. На 9години усилията и се насочват към пеенето и Александрина бързо започва да печели множество награди в различни национални състезания. Александрина Механджийска е и най-младата солистка на Биг Бенд Благоевград, с който заедно през изминалото лято откри ежегодния Джаз Фестивал Банско. След успешното представяне на малката Александрина и на Кемпински сцената няма съмнение, че златното време на безспорния млад талант предстои.

„Много се радвам, че стартирахме Kempinski Concertini тук в Банско. Това е глобална инициатива на веригата Кемпински по цял свят и освен, че е чудесна възможност за търсещите сцена за изява млади таланти е и прекрасен начин да представим на нашите гости от цял свят едно различно културно изживяване. Вярвам, че в България има много млади таланти, които ще могат да блеснат на нашата сцена и ние с радост ще ги подкрепим в началото на тяхната музикална кариера” коментира Генералния мениджър на хотела Наталия Каширская.

Гостите на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско ще имат възможността да се насладят на още много мини-концерти от Kempinski Concertini инициативата. Те ще се състоят на Лоби бара на хотела веднъж месечно и ще са със свободен достъп за всички посетители. Следващиятмини концерт ще бъде на 23 март, когато на сцената за млади таланти ще се изяви даровитата пианистка от Банско – Александра Полежанова. Всеки, който желае да стане част от Kempinski Concertini и иска да се изяви на сцената на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско може да заяви своето участие на имейл: pr.grandarena@kempinski.com.

 

Вашият коментар