Kонкурс за детска рисунка – „Водата е богатство“в община Разлог

По повод 22 март – Световен ден на водата Местната комисия за борба с протиовообществените прояви на малолетни и непълнолетни към община Разлог организира конкурс за детска рисунка.

В него могат да се включат ученици от първи до четвърти клас от училищата в община Разлог. Темата на конкурса е: „Водата е богатство“. Конкурсът е посветен на едно от най-значимите природни богатства – водата и целта е учениците с въображение и творчество, да изобразят своята детска визия за водата във всичките й форми, както и колко важна е тя за хората, природата и планетата Земя.

За рисунките децата могат да ползват всякакви художествени средства без ограничение – цветни моливи или пастели, флумастри, акварелни, маслени или темперни бои.
Срокът за предаване на рисунките е 21.03.2019 г. Готовите рисунки учениците могат да предадат на своите класни ръководители, които ще ги предоставят на обществените възпитатели. Община Разлог и Местната комисия са осигурили награди за победителите, както и поощрителни награди за участниците.

Наградите ще бъдат връчени на 25.03.2019 година.

Вашият коментар