Кола падна в река във Врачанско, никой все още не знае колко са жертвите

Най-малко един човек е загинал при адска катастрофа във Врачнско, като е възможно да има и още жертви. Кола е паднала в коритото на река.
Инцидентът е станал днес по обяд на пътя между селата Габаре и Върбица. Лек автомобил „Фолксваген“ с врачанска регистрация е излетял от пътя. Возилото се приземило по таван в коритото на река Габарска, съобщава BulNews.bg.

Автомобилът е с регистрационен номер ВР 2399 АТ. Със сигурност е загинал шофьорът. Все още не е ясно дали с него са пътували и други хора, които също да са останали заклещени в колата ковчег.
Автомобилът се е движел в посока към село Върбица. Пътят е много прашен и тъй като в момента в района вали ситен дъжд, асфалтът е станал хлъзгав. Най-вероятно това е причината за трагичния инцидент.
В момента на мястото има 2 автомобила на полицията и пожарна. Извикан е и човек с трактор, който да помогне при ваденето на колата от реката. Изчаква се пристигането на дознатели от Враца, след което ще започне акцията. Целият район е отцепен от полицаи от Бяла Слатина. Спасителната операция се ръководи лично от шефа на районното Красимир Йончев.

Вашият коментар