Министърът на образованието и науката е на посещение по покана на ръководството на община Разлог

Образованието е приоритет не само на община Разлог, но и на правителството на Република България, потвърди на работната среща в Разлог днес министърът на образованието и науката Красимир Вълчев с учители, директори на училища, ръководството на община Разлог, народния представител Емил Тончев, началника на Регионално управление на образованието Благоевград и други.

Снимка на Красимир Герчев.

Министърът на образованието и науката е на посещение по покана на ръководството на община Разлог, за да се обсъдят важни въпроси на образованието.

Снимка на Красимир Герчев.

През последните години ръководството на община Разлог вложи значителни средства за подобряване на материалната база във всички училища. Следващата стъпка е да се инвестира в новите методи за преподаване, а въвеждането на иновации в учебните часове да подобри качеството на образованието.

Снимка на Красимир Герчев.

Министър Красимир Вълчев посети Разложката професионална гимназия „Никола Стойчев“, където разгледа учебната база и се запозна на място с условията, осигурени за пълноценен учебен процес на учениците в гимназията. На среща с ръководството на училището и учителите на гимназията беше обсъдена възможността за отпускане на допълнителни средства за професионалната гимназия, както и необходимостта от подновяване на училищните автобуси.

Вашият коментар