Вече 10 години Белица работи целеустремено за усъвършенстване и издигане на туристическа дестинация

Това е първия филм който направихме и представихме на туристическото изложение в Брюксел при официалното връчване на туристическата Марка Eden Europe е акроним на European Destinations of Excellence (Най-добри европейски дестинации) – проект, който популяризира моделите на устойчиво развитие на туризма на територията на целия Европейски съюз.

Проектът на читалище „Георги Тодоров 1885“ през 2009 , спечели първото място в националния конкурс с тема „952-Природата Ви приветства. Името на проекта който получи марката EDEN „Белица – Природният феномен в Национален парк Рила“ и днес се представя на Националния и Международен туристически пазар с подкрепата на Министерство на туризма на Република България. Благодаря на Balkanite.net в лицето на Иван Узунов и Гергана Иванова за прекрасния филм който представя уникалното природно и културно-историческо наследство на туристическа дестинация Белица !


Вече 10 години Белица е изправена пред огромната задача да работи целеустремено за усъвършенстване и издигане на туристическа дестинация – Белица за привличане на туристическият поток към нас. С тази не лека мисия се е заел и кметът на община Белица Радослав Ревански.

facebook