Кулинарен базар ще има , на площада в Симитли,под мотото „ПРОЛЕТ ЗА СТАНИСЛАВ“

Закуска, платена с чистота, добрина, надежда и пожелания. Закуска, платена с парички, които да помогнат на Станислав, който е в инвалидна количка да стъпи за първи път на краката си. Децата ни в понеделник закусваха различна закуска в училище. И първа, и втора смяна. И най-малките, и абитуриентите. Всички в голямото междучасие пазаруваха нещо за хапване от благотворителния кулинарен базар. Кексчета, кифлички, банички, бисквитки… всичко, приготвено у дома. Всичко замесено с много любов и вяра в доброто. Всяка мама, много баби правиха неделя следобед нещо вкусно за детето и внучето, което да занесат за благотворителния базар в училище. Той е част от „ПРОЛЕТ ЗА СТАНИСЛАВ“. Кампанията, с която събираме средства за Станислав Ильовски.

Чрез децата в гимназията събрахме най-сърдечното добро, най-чистите пари. Между 100 и 200 лева във всеки клас, плюс около 2 000 лева от учителския колектив на гимназията. Това са непрецизните изчисления от „ПРОЛЕТ ЗА СТАНИСЛАВ“ в училище, казва директорът на Гимназията Таня Янкова.

Кампанията за събиране на средства продължава до последния момент, до деня преди манипулацията на Станислав в болница в Турция, 22-ри април. До тогава всичко е за ПРОЛЕТ ЗА СТАНИСЛАВ.

Кулинарен базар ще има и за всички, на площада в Симитли, в сряда. Недейте планувате обед. Купи в 12.00 нещо за хапване от масите на центъра на Симитли за ПРОЛЕТ ЗА СТАНИСЛАВ.

Вашият коментар