Гордост за Разлог: Елена Копанарова грабна награда за «Успешен Млад Бизнес Мениджър» в Гърция

Единствената българка получила това високо признание в южната ни съседка.

Награда за «Успешен Млад Бизнес Мениджър» в категорията за Женско Предприемачество, получи на 12 Април 2019 в Солун, българката Елена Копанарова, родена в град Разлог.

Нейната кандидатура бе подкрепена от Асоциация на жените предприемачи в Гърция. 

Елена Копанарова е директор на отдел „Европейски програми” в консултански фирми „OECON GROUP“ Гърция и България през последните десет години.

Чрез поредица от успешни европейски проекти тя допринесе за укрепване на предприемачеството на уязвимите социални групи, като ромите, жени-предприемачи и хора с увреждания на общоевропейско равнище.

Церемонията по връчване на наградите в град Солун

Компанията интернационализира своята дейност като малко и средно предприятие, предлагащо услуги в повече от 50 страни под ръководството на Елена Копанарова.

Наградата на Елена Копанарова бе връчена от Генералния секретар на Асоциацията на жените предприемачи в Гърция, г-жа Хара Пападопулу на официална церемония  в хотел „Hayat“ в град Солун.

Наградените млади предприемачи

Елена Копанарова е родена в град Разлог. Завършила е Професионална гимназия по икономика „Иван Илиев“ в Благоевград с отличие. Висшето си образование завършва в катедра „Счетоводство и финанси“ на Македонския университет в Солун.

Честито на Елена Копанарова и от екипа на сайта „Пиринпресс“!