Белишкото село Краище и кмета на община Белица благодариха на Пеевски и ДПС

Благодарности към ДПС и в частност към Делян Пеевски за всичко, направено за община Белица и региона отправиха жителите на село Краище към депутата и втори в евролистата на формацията, съобщава в. „Монитор“.

В последния ден от кампанията народният представител се срещна с хората от белишкото село заедно със зам.-председателя на парламентарната група на ДПС Халил Летифов и кмета на Белица Радослав Ревански. При разговорите си с Пеевски жителите на Краище заявиха подкрепата си за него на предстоящите в неделя евроизбори.

Дилян Пеевски с кмета на Белица Радослав Ревански

Междувременно централният лъч от кандидатите за евродепутати на ДПС начело с лидера на партията Мустафа Карадайъ се включи към неформалната среща на хората с Пеевски, като председателят на движението и вторият в евролистата дадоха вечеря-ифтар за жителите на Краище. След края й предстои и официалното закриване на кампанията на ДПС с митинг концерт в центъра на селото, на който се очакваше да присъстват над 5000 души.

Със срещите в региона на Белица приключи и предизборната обиколка на кандидатите за евродепутати на формацията. В четвъртък лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ бе в Сърница заедно с Пеевски и още трима от кандидатите за евродепутати на формацията – Искра Михайлова, Илхан Кючюк и Севим Мусак. По време на разговора си с тях жителите на родопското село също благодариха за всичко направено от движението и неговите представители за региона и потърсиха съдействие за подобряване на инфраструктурата в областта, за да може да стане Сърница лесно достъпна дестинация.

В сряда вечерта пък Пеевски бе сред гостите на превърналия се в традиция „ифтар“, организиран от областното ръководство на ДПС-Пазарджик за жителите на велинградското село Пашови. Заедно с него на благотворителната вечеря по случай Рамазан бяха още Камен Костадинов от Централното оперативно бюро на ДПС, депутатът Сергей Кичиков, областният председател на ДПС Юмер Хамза.

Снимки: Блиц