Остава затворена за движение магистрала „Струма“ в двете посоки край Дупница.

Заради пожара, който вчера следобед избухна под мостово съоръжение в района временно се ограничава движението от пътен възел „Дупница“ до пътен възел  „Бобошево“ поради намалена видимост.

Трафикът се осъществява по обходен маршрут: път I-1 Дупница – Бобошево.

Частичното бедствено положение за част от територията на община Дупница остава в сила до 24,00 часа тази вечер. Екипи на районните служби „Пожарна безопасност и защита на населението” от Дупница, Самоков, Благоевград, техника на ВиК-Дупница, фирми с техника са на мястото, където се запалиха пластмасови отпадъци.

Пожарът избухна към 17.20 часа вчера в склад на предприятие за преработка и изкупуване на вторични суровини. Огънят обхвана и основите на моста на автомагистрала „Струма“ на изхода на града. Екипи на Областното пътно управление и на Министерството на регионалното развитие установят какво е състоянието на основите на моста и дали има компрометирани елементи.

Огромен пожар до село Левуново, край Сандански. Горят слънчеви панели. Засегнати са насаждения с лозови масиви, горят и сухи треви. Екипи на пожарните служби от общините Петрич и Сандански са на място. Изпратена е и допълнително помощна техника. Огънят също е близо до автомагистрала „Струма“.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:
error

Вашият коментар