Днес за бърза консултация към Бургас пътува проф. Андрей Йотов – всепризнатият ортопед и съпруг на вицепрезидента Илияна Йотова.

Въпреки пълното доверие на Ламбо към лекарите в Бургаската болница, където в момента е на обезболяващи, близките му все пак са го убедили, че е по-практично за всички смяната на тазобедрената става на левия му крак да бъде извършена в родната му столица.

В момента неотлъчно до Мастера в лечебното заведение на морския град са племенницата му Росица Обрешкова, дъщерята на покойната му сестра Росица Данаилова, и внукът му Виктор Цанков – момчето на доведения му син Росен Цанков.

Росица е била на ваканция в Царево, когато Мишо – верният шофьор и боен другар на Ламбо – й е позвънил по телефона, за да хукне към Бургас.

По повод първоначалните информации за тежко състояние на Стефан Данаилов, първа от БСП реагира лидерката Корнелия Нинова, която е и близка приятелка на актьора.

„Току-що разговарях с Ламбо, който е постъпил днес в Бургаската болница. Написаното за здравословното му състояние е преувеличено.

Той е контактен и ми обясни, че е счупил става при падане.

Предстои му операция, вземаме всички необходими мерки,“ написа във Фейсбук Нинова.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:
error