Александър Мацурев: ГЕРБ и българското правителство продължават своя ангажимент за увеличение на заплатите на учителите

„ГЕРБ и българското правителство продължават своя ангажимент за увеличение на заплатите на учителите, което се случва в последните три години и ще продължи и в бъдеще.“ Това заяви народният представител от ГЕРБ Александър Мацурев на среща със Зорка Шумарова, директор на ОУ “ Климент Охридски“ – гр. Добринище и Петър Галчев, кмет на града.

По време на срещата бяха обсъдени възможностите за развитие и реновиране на материалната база на училището и подобряването на учебния процес.

Предвиждам да осъщества подобни срещи с всички училищни директори в община Банско. За мен като народен представител е от съществено значение да имам отворен диалог, както и добра обратната връзка с училищните директори и учителите. Това дава възможност да сме полезни  и отговорни към  всички, независимо в коя част на страната са”, коментира Александър Мацурев.

Народният представител отправи покана учители и ученици от ОУ “ Климент Охридски“ да посетят Народното събрание и да се запознаят в детайли с работата на депутатите.

 

bnr.bg

Пирин Прес

Next Post

Водното дружество в Благоевград с апел към своите абонати да преминат към e-фактура за вода

пт февр. 14 , 2020
Водното дружество в Благоевград с апел към своите абонати да преминат към съвременен начин за получаване на фактура. ВиК започва кампания „Актуално е да си зелен, не само за ден! Спаси дърво! Заяви своята електронна фактура днес“. Още преди две години дружеството започна преминаване на електронно фактуриране на сметките ни […]