АНГЛИЧАНИ НАПРАВИХА ДАРЕНИЕ ЗА ДЕТСКА ГРАДИНА „СНЕЖАНКА“ – С. БАНЯ

Зам. кметът по соц. дейности на Община Разлог – инж. Венцислав Гърменов и дарители от „Christian Community“ бяха днес посрещнати топло от децата и от служителите на Детска градина „Снежанка“ – с. Баня.

Най-новата инициатива на английската благотворителна организация е насочена в подкрепа на Детска градина „Снежанка“ – с. Баня. Дейността на „Christian Community“ е свързана с подпомагане на учебни структури за непълнолетни ,в съответствие с принципите на християнската вяра. Разбира се, играта е най-същественият елемент във възпитанието и развитието на децата. Английската група дари голям брой подаръци на децата, както и други вещи и материали за нуждите на учебното заведение. Сред разнообразието от играчки можеха да се видят и такива, които развиват различни умения на децата. Малчугануите и учителите бях трогнати от подаръците, които получиха.

Снимка на Община Разлог/ Municipality of Razlog.

„Много се радвам, че днес съм при вас, където ме посрещате толкова гостоприемно. С осъществяването на необходимите ремонти от Община Разлог през изминалото лято и днешните дарения, Детска градина „Снежанка“ има още по-добри условия за обучение и възпитание.“ – каза инж. Венцислав Гърменов. Той благодари на дарителите от „Christian Community“ за подкрепата и за вярата в доброто.

Пирин Прес

Next Post

230 000 лв. задели Гърмен от бюджета си, за да направи тази година детските градини в общината безплатни за всички деца

пт февр. 7 , 2020
С парите ще се покриват таксите за храна на малчуганите, които са по 2 лв. на ден. Сумата бе гласувана заедно с бюджета на общината за тази година въпреки протестите на крехката опозиция в местния парламент, че липсва икономическа разбивка колко деца са записани в 6-те градини и каква е […]