Арестуваха мъжа, направил видеоклип и снимка със снайпер по адрес на Борисов

Отправилият заплаха към управляващите в цялост и в частност към премиера Бойко Борисов, Теодор Николов, вече е арестуван, съобщи Апелативна прокуратура – Варна, предаде actualno.com.

Николов е задържан за 24 часа заради заканата за убийство и е извършил хулиганските действия. Претърсен е домът му, а приятелката му е признала, че е заснела вече сваленият видеоклип от Facebook, на който Николов е пуснал новини по телевизията и се виждат говорещите Бойко Борисов и Цветан Цветанов, докато казва следното: „Гледаш новините, гледаш снайпера.

Няма друг да ги оправи – ей го законът, стига сме си губили времето“. Освен това Николов е пуснал и много показателна снимка по адрес на Борисов. Според държавното обвинение това е престъпление по член 144, ал. 3, във връзка с ал. 2 и по член 325, ал. 2, предл. 2 от Наказателния кодекс. Действията по досъдебното производство продължават. По професия Николов е видеооператор. Той многократно е участвал в редицата протести през последните години срещу политическата ни власт.

Пирин Прес

Next Post

Ердоган загуби и Анкара, и Истанбул

пн апр. 1 , 2019
Изключително тежко се очертава поражението на управлавящата партия в Турция на президента Реджеп Ердоган ПСР на вчерашните местни избори. За първи път от идването ѝ на власт преди 16 години тя губи вота в столицата Анкара и в мегаполиса Истанбул. Печелят кандидатите на Републиканската народна партия, съобщава offnews.bg. Опозицията громи […]