Арестуваха мъж, стрелял по деца в Петрич

45-годишен мъж стреля срещу деца в Петрич, изплаши цял квартал и вдигна на крак полицията в южния град. Инцидентът е станал към 22.30 часа пред жилищна кооперация на улица „Капитан Никола Парапанов“.

Мъжът се скарал с група тийнейджъри, които се били събрали на пейка пред сградата. За да ги сплаши, той извадил законно притежаван газов пистолет и стрелял във въздуха. За късмет никой не е пострадал при стрелбата. Все още се изяснява колко изстрела е произвел мъжът.

Съседи, чули стрелбата, сигнализирали на телефон 112. Стрелецът е арестуван веднага. По първоначална информация, той  работи като охрана в хранителен магазин и снощи е бил видимо пиян.

Пирин Прес

Next Post

„Приятели на природата“ се докоснаха до красотите на НП „Рила“

ср май 2 , 2018
Дирекция „Национален парк Рила“ популяризира уникалната природа и забележителностите на най-големия национален парк в България с образователна еко-инициатива.   В нея се включиха петокласници и техните ръководители от клубовете „Приятели на природата“ към СУИЧЕ „Св. Кл. Охридски“ и „Зелени приятели“ към 11 ОУ „Христо Ботев“, Благоевград. Експертите от парковата дирекция […]