АУБ с благотворителен турнир по голф

Първото издание на свой благотворителен голф турнир организира Американският университет в България.

Инициативата беше подкрепена от приятели на институцията – представители на публичния и частния сектор, поддръжници на университета, преподаватели и администрация. Средствата от приятелската игра в комплекс „Пирин Голф и Кънтри Клуб” край Разлог ще отидат във фонд за подкрепа на талантливи и перспективни студенти с финансови затруднения. Победител в турнира стана Ангел Василев.

“Бих искал да поздравя не само победителя в днешния голф турнир, но и всички участници, които повярваха в каузата на университета и помогнаха при събирането на средства. Благодарение на вас младите таланти на АУБ продължават да се развиват и да променят света.”, сподели по време на награждаването д-р Стивън Съливан, президент на АУБ.

В турнира бяха предвидени индивидуални и групови пакети за участие, за да може всеки желаещ да се включи според финансовите си възможности и да подкрепи каузата на учебното заведение. „Радвам се, че имах честта да участвам в тази благородна инициатива. Наистина бих искал този турнир да се превърне в традиция и отново да се върнем тук в името на това образованието в България да има бъдеще“, сподели победителят Ангел Василев.

Голф турнирът за събиране на средства е част от редица благотворителни инициативи на АУБ. Подобни кампании се организират ежегодно, а основната цел на всяка една от тях е събирането на стипендии за студентите.

Пирин Прес

Next Post

Британци изпаднаха в шок: Банди от мургави жени ни обират в боклука

сб сеп. 30 , 2017
Банди от мургави жени всеки ден преравят контейнерите за боклук на хората в търсене на документи или хартия. Жителите на Питърбъро разказаха, че жените, за които те не вярват, че са местни, започват да бягат когато човек се опитва да ги доближи и заговори, пише в. „Метро“. 25-годишната Шанел Гилес […]