Банско посреща отново Световната купа за мъже през 2021 г.

На 27-28 февруари догодина най-добрите скиори алпийци ще се съберат в пиринския курорт за два старта – алпийска комбинация и гигантски слалом.

 На 25-ти май Съветът на ФИС проведе традиционната си пролетна среща, като предвид коронавирус пандемията този път тя беше онлайн. Съветът на ФИС се занима с всички въпроси от дневния ред, включително точки като докладите от Организационните комитети на Световните първенства на ФИС и Зимните Олимпийски игри, назначаването на технически служители, предложения от техническите комитети на ФИС, актуализациите на правилата и, разбира се, календарите на Световната купа за следващия сезон 2020-2021. Последното особено касае България, тъй като в одобрените от Съвета на ФИС календари фигурира и СВЕТОВНА КУПА БАНСКО 2021 !

Пирин Прес

Next Post

Кунчев: Маските ще останат задължителни дълго време

чт май 28 , 2020
Това предупреди главният държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев по време на брифинга на Оперативния щаб. „Задължителното носене на маски ще остане за много дълго време”. Това предупреди главният държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев по време на брифинга на Оперативния щаб. „Можем да освободим много мерки в кратък […]