Банско ще бъде домакин на детски международен форум за красота и таланти

Банско очаква гости от цял свят за един от най-престижните детски международни форуми за красота и таланти „Little Miss & Mister Galaxy” 2017. 

За седми път, от 14 до 20 март градчето ще посрещне гости от цял свят за един от най-престижните детски международни форуми за красота и таланти „Little Miss & Mister Galaxy” 2017. Очаква се да пристигнат участници и международни директори от цял свят – Бразилия, Южна Африка, Русия, Украйна, Армения, Унгария, Румъния, Индия, Макединия, Косово, Албания и разбира се от България.

Деца от цял свят, с различен цвят на кожата, с различни езици, но с еднаква любов към България и Банско, ще огласят тесните старинни улички на града с жизнерадостния си смях.

Програмата на участниците е изпъстрена с интересни събития –  вечер на нациите, Интервю с Международното жури, Талант Шоу, Модно ревю, среща с кмета на гр. Банско, разглеждане на забележителностите на старинния град и чаканото с нетърпение от всички – посещение на ски-пистите на най-големия зимен курорт на Балканите. Гостите от Бразилия, Южна Африка и Индия за пръв път ще докоснат снега. Бивши участници се връщат отново и отново като членове на Международното звездно жури, част от голямото семейство на „Little Miss & Mister Galaxy”.
Жителите на Банско ще имат възможност да се насладят на Шоу на талантите на участниците на 17 март 2017 г. от 17:30 ч.  в залата на читалище „Никола Вапцаров“.

Банско посреща гости от цял свят за детски конкурс
Снимка: Община Банско
Финалният гала спектакъл „Little Miss & Mister Galaxy” 2017 ще  се проведе на 17 март от 17:30 часа на сцената на НЧ „Никола Вапцаров“. В програмата ще вземат участие и  самодейни състави от Банско. Уникален спектакъл, създаден с любов и възторг от щастливите деца, огласящи цяла седмица зимния курорт ще зарадва жителите му с чистотата  на детските емоции и красотата на усмивките.
Банско посреща гости от цял свят за детски конкурс
Снимка: Община Банско
По традиция Международният форум се провежда с подкрепата на  Община Банско, под патронажа на кмета – Георги Икономов. Организатор и лицензиант е Интерсаунд, с президент Ирина Папазова, която е и председател на международното жури.

Входът и за двете събития е свободен.

Пирин Прес

Next Post

ЕС засили паспортния контрол по границите на Шенген

вт мар. 7 , 2017
Съветът на ЕС реши да засили паспортния контрол по външните граници на шенгенската безвизова зона, която включва граничните пунктове, пристанищата, терминали на жп гари и летища, се казва в официално съобщение. Отсега нататък всички членки на ЕС трябва да извършват непрекъснати проверки на всички пристигащи и заминаващи лица, включително и […]