Баща скочи да бие съученик на дъщеря си по време на час в пловдивско училище

Установено е, че на 22 януари 2020 г., в гр. Пловдив, в учебното заведение е влязъл А.П., на 50 г., който избутал охраната и отишъл в класна стая на седми клас.

Той влязъл в часа по химия и се отправил към чина на 13-годишно момче, за да иска обяснение за конфликт с дъщеря му, съобщава Plovdiv24.bg.

Въпреки опитите на преподавателката да потуши скандала, мъжът започнал да дърпа ученика за якето и да му говори на висок глас. От ръководството на училището е бил подаден сигнал на тел. 112. Mъжът е задържан за срок от 24 часа по Закона за МВР.  По бързото производство, водено от разследващ полицай при Четвърто РУ на МВР-Пловдив,  се извършват процесуално – следствени действия.

Предстои 50-годишният мъж да бъде привлечен като обвиняем.

Пирин Прес

Next Post

УЧЕБНИ ЗАНЯТИЯ ЩЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ И В БИБЛИОТЕКИТЕ

чт ян. 23 , 2020
Освен в музеите и художествените галерии учебни занятия ще могат да се провеждат и в библиотеките. Това предвижда третото споразумение за сътрудничество между Министерството на образованието и науката и Министерството на културата, което подписаха министрите Красимир Вълчев и Боил Банов в Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“ днес. „Комуникативните […]