БДЖ спира 14 пътнически влака до 20 октомври

От 30 септември до 20 октомври ще бъдат въведени временни промени в движението на 14 влака, които пътуват по различни направления в страната, съобщава БДЖ.

Промените са свързани с необходимостта от осигуряване на достатъчен брой локомотиви за обслужване на бързите влаковете поради техния постоянен недостиг.

Отменя се движението на част от пътническите влакове, които се движат по маршрутите: Карлово – Зимница; Дупница – Петрич; Варна – Шумен; Зимница за Сливен; Стара Загора – Карлово и Карлово-Тулово; Сливен – Карлово и Шумен – Каспичан.

Пътниците на тези влакове ще бъдат превозени с автобуси. За влаковете по направленията Варна-Шумен и Каспичан-Шумен няма да има осигурен превоз с автобуси поради отдалеченост на гарите по маршрута на влаковете. Повече информация за номерата на влаковете и за начина на придвижване на пътниците може да се намери на страницата на БДЖ в Интернет.

Пирин Прес

Next Post

На 30 септември почитаме паметта на смел светец.

пн сеп. 30 , 2019
 В продължение на 14 години Св. Григорий изтърпява нечовешки мъки, но не се отказа от вярата си в Христа. Православната църква чества днес паметта на св. свщмчк Григорий, просветител на Армения, на св. мчца Рипсимия, св. мчк Мардоний и на преп. Акакий Латрийски. Житие на свети свещеномъченик Григорий, просветител на […]