Безпрецедентна ситуация в Hell’s Kitchen!

Една от участничките в предаването Hell’s Kitchen е бременна. Това стана ясно днес в предаването, когато шеф Виктор Ангелов съобщи новината пред всички участници. Става дума за Невена, която чака своето второ дете.

„Hell’s Kitchen“ ще си има бебе. За никого не е тайна, че напоследък Невена не се чувстваше много добре, но това е защото в момента тя очаква второто си дете. Невена, искам да ти кажа, че наистина много се радвам за теб и ти пожелавам най-леката и безпроблемна бременност“, така започна своите слова Ангелов.

Самата Невена заяви: „Не мога да го опиша с думи. Две от най-големите ми мечти се сбъдват едновременно – да съм тук и да чакам второто си дете“.

След тази реплика обаче шеф Ангелов съобщи неприятната новина, че бременната участничка ще трябва да напусне предаването.

„Сигурен съм, че това, от което имаш нужда, е да си със семейството и близките си, пише блиц. Невена, не ми е лесно да взема това решение, но то е най-разумното в момента. Време е да си кажеш довиждане с останалите. Най-искрено ти пожелавам щастие“, заяви той./ Марица

Пирин Прес

Next Post

Забраняват да храним прасетата с кухненски отпадъци

чт мар. 7 , 2019
Въвеждат глоби за хранене на прасета с кухненски отпадъци. Санкциите са част от мерките, записани в програмата за надзор и контрол на африканската чума по свинете до 2021 година на Агенцията по безопасност на храните, предаде Razgrad news. Едната от забраните в програмата се изпълнява успешно в област Русе и […]