Белица подписа съвместен проект с македонска община

Представители от Народно читалище „Георги Тодоров – 1885“, Община Белица и Културно-информационен център “РОМАНСА”, Македония, проведоха работна среща по проект „Възстановяване на обекти от историческо и културно значение и опазване на материалното и нематериалното културно наследство в Белица и Македонска Каменица“.

На срещата присъстваха и бившият и настоящ директори на Културно-информационен център “РОМАНСА”, с оглед запознаване на новите представители в екипа по проект от страна на водещия партньор по проекта.

На срещата бяха обсъдени напредъка по проекта, стартирането на планираните тръжни процедури, сключването на договори с бъдещи изпълнители и изпълнението на предвидените дейности, организирането на съвместни предстоящи събития по проекта.

Продължителността на проекта е 15 месеца, до 17.10.2019 г.

Общият бюджет е на стойност 367 499,96 евро.

Пирин Прес

Next Post

Документ за завършен десети клас за издаване на шофьорска книжка

пт февр. 9 , 2018
Документ за завършен десети клас ще се изисква за издаване на шофьорска книжка. Това предвижда публикувана за обществено обсъждане промяна в наредбата за условията и реда за издаване на свидетелство за управление на моторни превозни средства, отчета на водачите и тяхната дисциплина. Промяната въвежда на практика гласуваното завишено изискване в […]