Белица се включва в националната кампанията „Да изчистим България заедно”

Общинска администрация – гр. Белица, уведомява всички жители, че община Белица се присъединява към националната кампания „Да изчистим България Заедно”, която ще се проведе на 14 септември 2019 г. /събота/

На 14 септември – да обединим усилията си за почистване на зоните за спорт и отдих, зелените площи, между жилищните пространства, детски площадки разположени в населените места.

Дейностите на инициативата са насочени в следните основни посоки:
 Повишаване на знанията и информираността на хората, свързани с намаляване на отпадъците;
 Увеличаване на почистените площи в общината;
 Мотивиране на по-голям брой хора за участие в акциите за почистване.
Каним всички, които желаят да се присъединят и да бъдат част от инициативата.
Чували и ръкавици ще се раздават на 14.09.2019г. от 9:00 часа пред сградата на община Белица и по Кметствата в населените места. Събраните отпадъци ще бъдат извозени от работници на „Мусала-2004“ЕООД-гр.Белица до РДНО-Разлог.

Очакваме гражданите да се включат в кампанията и заедно всички да направим общината ни чиста и приветлива за нас и нашите деца.

Тел. за контакти: 0886555658

Снимка на Maia Padareva.

Пирин Прес

Next Post

50-годишен кестен се стовари на най-оживения булевард в Кюстендил

пт сеп. 13 , 2019
Огромно дърво – над 50-годишен кестен, се прекърши от вятъра и падна на най-оживения булевард България в центъра на Кюстендил, казаха очевидци на инцидента, станал малко след 11 ч., когато по алеята са стотици хора, а близките бистра са пълни. Няма пострадали хора, с леки наранявания е жена, която минавала […]