Благоевград: Пребиха готвач в хотел, хотелиерът получи сърдечна атака

26-годишен молдовец, готвач в хотел в Благоевград, е бит тази нощ. Тримата му нападатели са задържани от полицията.

Сигналът за инцидента в хотела, намиращ се на булевард „П.К.Яворов“, е подаден в полунощ. Готвачът тръгнал да се прибира към квартирата си след работа, но на излизане от хотела бил нападнат от трима мъже.

За да се спаси, 26-годишният младеж влязъл в ресторанта. Нападателите обаче го последвали там и му нанесли побой. В обекта има и нанесени материални щети.

Уведомен за инцидента, собственикът на хотела получил сърдечна атака при пристигането си. Той е транспортиран заедно с пострадалия му служител за МБАЛ-Благоевград.

Готвачът е с наранявания по лицето и тялото. Изследванията не открили травма на черепа. Молдовецът е оставен под наблюдение в Спешно-приемно отделение с комоцио. Собственикът на хотела след стабилизиране на състоянието му е освободен за домашно лечение.

Тримата нападатели са задържани от служителите на Второ РУП-Благоевград, работата по случая продължава.

Пирин Прес

Next Post

Кметът на Банско уважи курбан за Рождение Богородично

пт сеп. 13 , 2019
В чест на големия християнски празник Рождение Богородично, бе осветен курбан на работещите в „Заведение за социални услуги“ към Община Банско. „Пожелах на всички да са здрави и заедно да посрещат радости и грижи. Така ценни за Общината и града ни, всеки един от тях е важна част от цялото, […]