Благоевград тръпне в ужас!

Мъж от Благоевград, „последовател” на д-р Ханибал Лектър, ухапвайки двама души, единият от които полицай, бе настанен в отделението за психично здраве на МБАЛ-Благоевград, предаде БГНЕС. 

Първият инцидент стана към 6.15 ч. тази сутрин в жк. „Струмско”. При спор, 35-годишният мъж захапал за носа опонента си. За щастие не успял да го отхапе, само оставил отпечатък от зъбната си захапка си на носа на нищо неподозиращия си сътрапезник. Носът на същия бе превързан, но цял. На място е извикана полиция, нападателят, по подобие на д-р Лектър от романите на Томас Харис „Мълчанието на агнетата” и „Червения дракон”, по които бяха създадени и филми, е окован с белезници и заведен за консултация с психиатър в МБАЛ-Благоевград.

Закопчаният с белезници мъж бе охраняван от 4-ма полицаи.

В Спешно-приемно отделение на МБАЛ, докато чакат консултанта, макар и окован, „човекът-куче” с отчаян скок напред се опитал да захапе за гърдата единия от охраняващите го полицаи. Само нагънатата при сядането на дивана служебна униформена риза спасила полицая са остане без мамила на мъжката си гръд.

След консултацията четирима полицаи едва удържаха кандидата да ръфа човешка плът, набутвайки го в линейката на Вътрешно-болничния транспорт, която го транспортира за прием в отделението за психично здраве.

Пълнолунието отключва психично-нестабилните пациенти, предупредиха по този повод специалистите.

Пирин Прес

Next Post

Разлог: Отбелязват 13-години от гибелта на четирима офицери от пожар в Пирин

пт юли 22 , 2016
Роднини, близки, военни от авиобазата в Крумово, полицаи и пожарникари от Благоевград и жители на Разлог ще почетат днес паметта на загиналите четирима офицери в местността „Бетоловото“. Ритуалът по повод на 13-годишнината от гибелта им ще започне в 11.00 ч. пред техния паметник. Свещеници ще отслужат панихида и ще бъдат […]