Благотворителен кулинарен базар в помощ на семейство чиято къща бе засегната от пожар

В Деня на Свети Стилиян – Детепазителя, ученици от IV „A” клас в СУ „Св. Св. Кирил и Методий”, гр. Симитли и техните родители организираха благотворителен кулинарен базар, за да помогнат на семейството на своя съученичка, чиято къща бе засегната от пожар.

Децата с безкрайна радост донесоха кулинарни изкушения, направени съвместно с техните родители. Всички заедно помагаха при разпродажбата на чудните кулинарни творби, които за броени минути бяха изкупени от съучениците им, а събраната сума бе предадена още днес на семейството.

Класният ръководител на учениците Калинка Цветанова сподели голямата си радост, че има такава невероятна подкрепа, че родителите проявиха толкова голяма отзивчивост и съпричастност.

Щастлив е всеки учител, когато вижда, че ученици, учители и родители се подкрепят и си помагат в трудностите. На родителска среща преди няколко дни родителите също събраха средства, така необходими в този труден за семейството момент.

Учениците в момента събират стари книги за организирането на благотворителен нов базар в помощ на Радослав, ученик от VI a клас в СУ“Св.Св. Кирил и Методий“ -град Симитли и семейството му, чиято къща изгоря. Нека се включим да предадем една книга, а след това да купим нова. Благотворителността няма граници за хората с големи сърца!

Пирин Прес

Next Post

Гърми исторически скандал! Не е само Горанов. Още 4 депутати от ГЕРБ с апартаменти от "Кръстника"

вт ное. 27 , 2018
Спешно съвещание в КПКОНПИ по случая с проверката на финансовия министър Владислав Горанов се е състояло в понеделник. Председателят на антикорупционния мега орган събрал най-верните си заместници да умуват как точно да проверят имотите и доходите на Горанов, пише Факти.бг. Проблемът на КПКОНПИ обаче не е само това, а и […]