Борисов от Рилския манастир: Започваме укрепването на свлачището

Дадохме вече тези 600 хил. лв., сега даваме още над 1,6 млн. лв. за пречиствателната станция, заяви премиерът Бойко Борисов по време на посещението си в Рилския манастир.

На заседание на правителството миналата седмица бяха отпуснати 1,6 млн. лв. за пречиствателна станция за светата обител.

„В петък трябва да започнем да работим свлачището при Рилския манастир. Осигурено е съответното финансиране и имаме одобрение“, каза тогава Борисов. Преди това пък бяха отпуснати други 600 хил. лв.

„Дадохме вече тези 600 хил. лв. Сега даваме още над 1,6 млн. лв. за пречиствателната станция. Водя с мен министър Аврамова, говорили сте с нея. Днес започва да се укрепва свлачището и пътят ще бъде оправен. Да се види, че работим и то бързо.

„Каквото сте поискали, това получавате. Аз се шегувах, че ни струва по 10 млн. лв. всяко идване тук и май толкова станаха“, каза Борисов на влизане в Рилския манастир. „Заслужавам едно кафенце за реставрацията“, пошегува се Борисов.

Пирин Прес

Next Post

10 наркобандити арестувани в Сандански

вт юни 23 , 2020
Две операции се провеждат в Сандански. Това заяви главният прокурор Иван Гешев, който е в града от сутринта. Там тече специализирана полицейска операция. „Един от приоритетите ни е противодействието на наркоразпространението. В града има 2-3 групи, които се занимават с наркоразпространението. Обект на действието е една от тази групи“, посочи […]