Боровец стартира зимен сезон 2018 / 2019

Петър Попангелов и бъдещите звезди на зимните спортове дадоха начало на зимния сезон в първия планински курорт на Балканите – Боровец.

С много добро настроение Боровец посрещна първите запалени скиори и сноубордисти на лифт “Ястребец Експрес”. Българската ски легенда Петър Попангелов , заедно с децата от ски клубовете в Боровец по традиция пуснаха първата седалка на лифта и скъсаха банера BOROVETS IS OPEN. Момичетата от ансамбъл “Самоков” плиснаха вода пред седалките, с пожелание за един успешен снежен сезон.

Писти “Ястребец 3” и “Попангелов” очакват всички запалени скиори и бордисти с отлични условия, а за начинаещите ще работят и зелените “Рила” и “Ротата ” и синята писта “Иглика” с прилежащите им влекове.

Кабинковият лифт “Ястребец” също работи този уикенд за разходки в планината.

В периода 15-21 декември лифт картите ще бъдат на специална цена от 30 лв. за възрастни и 15 лв. за деца.

При добри условия, очакваме и отваряне на цялата ски зона, както и на новия шест-седалков лифт “Мартинови Бараки Експрес” съвсем скоро.

Пирин Прес

Next Post

Мъгла на магистралата, в София заваля сняг

нд дек. 16 , 2018
До 50 метра е ограничена видимостта между Ихтиман и Вакарел заради мъглата, предаде TrafficNews.bg. По автомагистрала „Тракия“ се извършва опесъчяване. По цялата магистрала вали дъжд и има мъгла, така че съветът към водачите е да шофират със съобразена скорост.  В София пък вече заваля сняг. Както вече съобщихме, опасно време се […]

Pirin Press