Брошура на Слънчака съветва туристите как да се напиват и да правят секс на плажа (СНИМКА)

Обширен репортаж и анализ на това какво се случва това лято по морето в България и по-специално в Слънчев бряг, публикува руски сайт.

Според публикацията никой там няма интерес да се спре безпаметното напиване на чужденците и безкрайните оргии. Напротив – местните дори наблягат на това, доразвивайки бизнеса си.

Сайтът riafan.ru цитира изключително любопитна брошура, раздавана от информационния център Info point. Хартиената листовка е в два езика – руски и английски. Под номер 1 там се предлага Ваr crawl – пълзене по баровете. Офертата включва обиколка из различни заведения от 8 часа вечерта до 6 сутринта. Разбира се, на всяко място се предлага различен коктейл и всичко това е включено в цената на развлеченията.

„Разбираемо е какъв ще бъде човек след пет такива различни алкохолни коктейла, дори и да не си купува други. Може би затова и в брошурата успокояват туристите: „Всичко, което се случва в Слънчев бряг, си остава в Слънчев бряг”.

В „туристическия справочник” има и друг любопитен съвет към туристите: „Да се намирате в Слънчев бряг и да не правите секс на плажа – това е като да отидете в Рим и да не видите папата.”

Пирин Прес

Next Post

Много важна новина от НАП за всички работещи българи

ср юни 28 , 2017
Вече функционира новата електронна услуга на НАП – „Справка за изплатени доходи (различни от трудови) на физически лица“. Тя е достъпна, както с ПИК, така и с електронен подпис. Новата услуга дава възможност на физическите лица да проверяват дали за тях има подадени данни от предприятия и от самоосигуряващи се […]