Вариант 2 се падна на втората задължителна матура за 12 клас

Вариант 2 за втората задължителна матура беше изтеглен от журналист в сградата на образователното министерство.37 116 зрелостници се явяват на втория задължителен изпит по избираем предмет. Матурата започва точно в 9 ч.И тази година най-много ученици са пожелали английския език за втория си задължителен изпит, предаде БНТ.

За да бъдат допуснати зрелостниците трябва да покажат документ за самоличност, служебна бележка, химикал с черен цвят и найлонов плик, в който да бъдат прибрани вещите им.

Носенето на маски и ръкавици за учениците не е задължително по време на изпита, но на входа ще бъдат връщани тези, които имат висока температура.

От Инспектората припомнят още, че въпреки че изпитът започва в 9, призовават учениците да проверят училищата, в които ще полагат изпитите.

Пирин Прес

Next Post

Атракционно пътуване с влакче из древния град Никополис ад Нестум

ср юни 3 , 2020
Древният римски град Никополис ад Нестум край гърменското село Огняново отново посреща туристи след поетапното отпадане на мерките.   Атракционно влакче  разхожда туристите до древния римски град Никополис ад Нестум. Влакчето вози гостите на Гърмен в събота и неделя, като прави по един курс сутрин и следобед. Возилото е доставено  […]