Васил Божков: B 10:00 часа ще стане ясно името на новия собственик на Левски

Васил Божков обяви на страницата си във „Фейсбук“, че утре в 10:00 часа ще стане ясно името на новия собственик на основния пакет от акциите на Левски, пише sportal.bg.

Ето какво написа Божков в социалната мрежа:

„Благодаря ви за интереса, активността и най-вече за смелостта да го направите открито. Утре в 10:00 ч. ще стане ясно името на новия собственик на 86.6 % от акциите на ПФК ЛЕВСКИ.
Благодетелят на ПФК Левски вече от над една седмица се подиграва безкомпромисно с привържениците на клуба. Днес той пусна нова анкета, в която хората да изберат евентуалния бъдещ собственик на 106-годишния клуб. Това бяха легендата Наско Сираков, НКП, „Тръст Синя България“ и баскетболният треньор Тити Папазов.
Подигравателно анкетата беше отворена и в нея бяха добавена други имена. Сред тях са премиерът Бойко Борисов, депутатът от ДПС Делян Пеевски, който вчера дари 500 000 лева за спасяването на клуба, както и много други.

Голмайстор №1 на „сините“ Наско Сираков води категорично в анкетата до този момент.

Пирин Прес

Next Post

Йорданка Калистрина получи награда от участието си в Национален литературен конкурс на тема „ЗАЩО СЪМ УЧИТЕЛ”

пт май 22 , 2020
В навечерието на Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, Йорданка Калистрина получи награда от участието си в Национален литературен конкурс на тема „ЗАЩО СЪМ УЧИТЕЛ”. Йорданка Калистрина е учител с 38-годишен стаж. Сред стотици участници от цялата страна, тя получи специална награда – грамота за отлично […]